Bovag Onderhoud

Tijdens de vakantie wilt u 100% ontspannen. Als uw caravan goed onderhouden is, heeft u daar op de camping geen zorgen over. Het advies is om elke twee jaar een BOVAG Onderhoudsbeurt te doen, zodat u zeker weet dat uw caravan, vouwwagen of camper in goede conditie blijft. Ons advies is om dit in de winter te regelen zodat u zomers kunt ontspannen.
 
Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt of onderstelbeurt gaan gecertificeerde keurmeesters van Kampeercentrum Mechielsen aan de slag , zodat uw caravan, camper of vouwwagen aan alle wettelijke veiligheidseisen voldoet.
 
Bovag onderhoudsbeurt
 
hierbij worden alleen punten van het BOVAG formulier behandeld. Bij het controlleren van deze punten kijken wij niet alleen. Maar meten we met jaarlijks gecontroleerd apparatuur of het echt goed is.

Bovag onderstelbeurt

Bij een BOVAG onderstelbeurt worden alleen punten gecontroleerd die te maken hebben met het rijdende gedeelte van de caravan. Dit is over het algemeen de onderkant van de caravan, vouwwagen of aanhangwagen.
 
Tarieven 
Bovag onderhoudsbeurt: € 239,-
Bovag onderstelbeurt: € 155,-
Bovag vochtmeting: € 55,-
Remmentest: € 95,-
Gasafpersen: € 35,-
Vervoer van en naar Kampeercentrum Mechielsen: € 60,-
 
Heeft u interesse in één of meerdere bovenstaande opties laat het dan aan ons weten . Wij regelen dan met Kampeercentrum Mechielsen dat in de winterperiode het onderhoud zal plaatsvinden.