Algemene verordening gegevensbeschermingCaravanstalling Walcheren
Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Daarom spannen wij ons in om bij het gebruik van onze diensten uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen.

Verzamelen van gegevens
Via onze contactformulieren vragen wij uw NAW gegevens, e- mailadres en telefoonnummers voor het toesturen van facturen, reserveringen en contracten. Wij bewaren of gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden dan hiervoor beschreven. Bij bezoek van deze website worden, net als bij elke website, IP-adressen van onze bezoekers verzameld. Deze worden echter niet opgeslagen.

Doel en verwerking van gegevens
Caravanstalling Walcheren gebruikt de persoonsgegevens slechts conform de hiervoor beschreven doeleinden en procedures.Voor het gebruik van de door ons verzamelde gegevens geldt dat we alleen de gegevens gebruiken die de bezoeker zelf actief achtergelaten heeft en dat we de gegevens niet aan derden ter beschikking stellen of gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor de bezoeker ze heeft achtergelaten. 

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Wij wijzen u erop dat u het recht heeft om persoonsgegevens die worden gebruikt in te zien. Dat kan na schriftelijk of elektronisch verzoek. U heeft tevens het recht om te verzoeken om de gegevens te laten wijzigen, verwijderen of over te dragen aan een derde. 

Wijzigingen Privacyverklaring
Caravanstalling Walcheren behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden u aan om deze privacyverklaring af en toe door te lezen zodat u van wijzigingen op de hoogte blijft. 

Contactgegevens
Heeft u vragen? Dan kunt u bij ons terecht. Caravanstalling Walcheren is te bereiken via de 0118-562658 / 06-30517069 / simonse1998@hotmail.nl / contactformulier